LA MIRADA: EL REFLEX DE L'ÀNIMA

PERQUÈ L'EXPRESSIÓ DELS NOSTRES ULLS HO DIU TOT SOBRE NOSALTRES...

TRACTAMENTS PER LES TEVES PESTANYES

MIRADES QUE PARLEN... Per accentuar la bellesa natural dels nostres ulls, podem allargar, curvar i acolorir les nostres pestanyes. Amb aquests tractaments podem aconseguir que la nostra mirada guanyi un major protagonisme, ja que el resultat és una expressió d'ulls molt més intensa i atractiva.
PERMANENT DE PESTANYES

DESCRIPCIÓ | La permanent de pestanyes accentúa la seva curvatura natural. Aporta volum i arrissa les pestanyes d’una forma no agressiva, intensificant la mirada. L’efecte que produeix és espectacular: l’ull guanya brillantor de la nit al dia, i sembla més gran i expressiu. El resultat s’aprecia en molt poc temps, i encara és molt més visible quan tenyim les pestanyes.

DURADA DEL TRACTAMENT | 1hora

 

TINT DE PESTANYES

DESCRIPCIÓ | L’acoloriment de pestanyes és idoni per a persones que no tol.leren les màscares de pestanyes o per a aquelles que volen lluïr pestanyes perfectes d’un dia a l’altre. S’evita el fet de tenir que aplicar la màscara d’ulls a diari i les taques fosques que queden al voltant de l’ull quan marxa.

DURADA DEL TRACTAMENT | 30 minuts

EXTENSIÓ DE PESTANYES

DESCRIPCIÓ | Aquesta técnica és d'origen rus, aporta espessor a la pestanya natural. Per a això, s'adhereixen dos o més extensions ultrafines sobre ella. Primer, es tria la longitud, grossor i curvatura desitjada. Es fixen en grup, agafant un mínim de dues extensions i obrint-les en forma de ventall. Depenent del nombre d'extensions que s'apliquin, es pot aconseguir un efecte 3d.

DURADA DEL TRACTAMENT | 2 hores

LIFTING DE PESTANYES

DESCRIPCIÓ | Nova tècnica per donar volum de forma natural a la pestanya, es molt semblant a la permanent de pestanyes ja que també accentúa la seva curvatura natural. La gran diferencia es en el volum efecte 3D d’una forma no agressiva, intensificant la mirada. L’efecte que produeix és espectacular: l’ull sembla més gran i expressiu. El resultat s’aprecia d'inmmediat, i encara és millor si les tenyim.

DURADA DEL TRACTAMENT |  1 hora

DEMANA'NS MÉS INFORMACIÓ

+34 977 32 08 23