SOLUCIONS ESTÈTIQUES AMB LÀSER

LA TECNOLOGIA MÉS AVANÇADA AL TEU SERVEI

LÀSER DE FONGS, TAQUES I ESTRÍES

ELIMINACIÓ DE FONGS

DESCRIPCIÓ | L’onicomicosi coneguda comunament com a fongs de les ungles, és una infecció fúngica, que afecta un percentatge elevat de població. El principal causant d’aquesta infecció són els dermatòfits, un tipus de fong que distorsiona el color, la forma i la grossor de l’ungla, arribant a destruir-la per complet, si no es prenen mesures per combatre’ls.

Per aquest tractament fem servir el làser Q-switched Nd yag two, que tracta els fongs de forma ràpida, segura i sense efectes secundaris, l’energia del làser provoca un efecte tèrmic controlat penetrant fins al jaç de l’ungla, destruint els fongs i sense causar danys en el teixit cutani. 

CONSELL | El tractament es recomana realitzar 6 sessions i fer una revisió al cap de tres mesos.

ELIMINACIÓ DE TAQUES I LENTÍGENS SOLARS

DESCRIPCIÓ | És un tractament de làser que actua de forma eficaç, perquè penetra a la pell on es troba la melanina, d’aquesta manera millora el fotoenvelliment cutani i l’aspecte de les pells danyades a causa de l’exposició solar.

S’eliminen les taques pigmentades cutànies i els lentígens solars, es millora visiblement la qualitat cutània de les zones tractades. És un tractament de làser apte per homes i per a dones que vulguin donar un aspecte més juvenil a la seva pell, eliminant les
taques i lentígens solars que apareixen per factors biològics o per exposicions solars.

CONSELL | S’aconsellen entre 2 i 3 sessions, depenent dels resultats desitjats; et recomanarem una sessió anual de manteniment per prevenció.

ELIMINACIÓ D'ESTRIES

DESCRIPCIÓ | Per eliminar les estries fem servir Dermapen és un aparell de micro-agulles que funciona per eliminar les estries . Millora la producció de col·lagen de la zona i el rejoveniment de la pell. Durant el tractament fem servir anestesia tòpica en crema, és suficient, ja que estem parlant d’un procés poc dolorós.

DURADA DEL TRACTAMENT I CONSELL | El tractament es realitza en sessions mensuals de 3 a 5 vegades per obtenir resultats satisfactoris, sempre desprès de cada sessió es recomana utilitzar protecció solar.

DEMANA'NS MÉS INFORMACIÓ

+34 977 32 08 23