SOLUCIONS ESTÈTIQUES AMB LÀSER

LA TECNOLOGIA MÉS AVANÇADA AL TEU SERVEI

LÀSER DE FOTOREJUVENIMENT, TAQUES I ESTRÍES

FOTOREJUVENIMENT

OBJECTIU / Disminució o eliminació de taques solars, generar nou col.làgen i elastina, tonificar la pell, afinar els porus i aportar lluminositat.

Al emetre la llum a la pell les cèl.lules que contenen melanina s’escalfen i s’eliminen en pocs milisegons. Poden aparèixer microcremades a on estava la taca, al mateix temps l’energia de la llum actua en les capes més profundes de la pell regenerant nou col.làgen i elastina que d’aquesta forma millorem gradualment l’aspecte de la pell.

CONSELL | El tractament es recomana de 2 a 3 sessions i fer una revisió al cap de tres mesos.

ELIMINACIÓ DE TAQUES I LENTÍGENS SOLARS

DESCRIPCIÓ | És un tractament de làser que actua de forma eficaç, perquè penetra a la pell on es troba la melanina, d’aquesta manera millora el fotoenvelliment cutani i l’aspecte de les pells danyades a causa de l’exposició solar.

S’eliminen les taques pigmentades cutànies i els lentígens solars, es millora visiblement la qualitat cutània de les zones tractades. És un tractament de làser apte per homes i per a dones que vulguin donar un aspecte més juvenil a la seva pell, eliminant les
taques i lentígens solars que apareixen per factors biològics o per exposicions solars.

CONSELL | S’aconsellen entre 2 i 3 sessions, depenent dels resultats desitjats; et recomanarem una sessió anual de manteniment per prevenció.

ELIMINACIÓ D'ESTRIES

DESCRIPCIÓ | Per eliminar les estries fem servir Dermapen és un aparell de micro-agulles que funciona per eliminar les estries . Millora la producció de col·lagen de la zona i el rejoveniment de la pell. Durant el tractament fem servir anestesia tòpica en crema, és suficient, ja que estem parlant d’un procés poc dolorós.

DURADA DEL TRACTAMENT I CONSELL | El tractament es realitza en sessions mensuals de 3 a 5 vegades per obtenir resultats satisfactoris, sempre desprès de cada sessió es recomana utilitzar protecció solar.

LÀSER Q-SWITH AMB CARBÓ ACTIU

DESCRIPCIÓ | El carbó actiu són particules que s’adhereixen penetran a la pell, al aplicar el làser Q-SWITH aquestes particules l’atrauen i al absorbir la llum el carbó es pulveritza arrosegant la grasa i els residus. És un tractament indicat per pell grasa i marques a la pell, amb la calor que produeix també activem les fibres de col.làgen i elastina.

DURADA DEL TRACTAMENT I CONSELL | Es recomana de 2 a 3 sessions

DEMANA'NS MÉS INFORMACIÓ

+34 977 32 08 23