CUIDANT DE LA TEVA PELL, FINS AL MÍNIM DETALL

PELLS SUAUS PER A HOME I DONA

QUIN TIPUS DE DEPILACIÓ NECESSITO?

Haver d’eliminar el pèl no desitjat és definitivament una cosa que preferiríem no haver de fer, però hi ha diferents tipus de depilació segurs per fer què la depilació no sigui tan molesta.

A l’Institut de Bellesa Port t’ajudem a escollir el mètode per eliminar o dissimular el pèl més adeqüat a les teves necessitats. És important saber que certs mètodes d’eliminació del pèl no són recomanables per a tot tipus i color de pell, per la qual cosa necessitarem realitzar un diagnòstic previ. 

Tant si ets home com dona, tenim per a tú solucions personalitzades, des de la depilació làser, a la depilació tradicional o la decoloració.

No dubtis, consulta’ns!

DEPILACIÓ LÀSER
DESCRIPCIÓ | A l’Institut de Bellesa Port t’oferim la tècnica de depilació làser per eliminar de forma eficaç el pèl. Utilitzem el làser de díode de Medical Group, el millor làser mèdic que hi ha al mercat i que pot realitzar una esteticista titulada.

Aquest làser ofereix una gran potencia i gran eficàcia amb l’eliminació del pèl, tenint en compte el tipus de pell i té la seguretat de no lesionar la pell, ademès es pot realitzar a l’estiu encara que la pell estigui morena, una gran novetat amb el làser de díode de Medical Group.

EL NOSTRE CONSELL | Per poder eliminar entre el 80-90% del pèl inicial solen ser necessàries entre 8 i 10 sessions encara que els resultats són variables en funció del color i del grossor del pèl, de la pell i de la zona corporal o facial a tractar.

T’aconsellem realitzar una primera visita totalment gratuïta per poder informar-te de quantes sessions podries necessitar, també resoldrem tots els teus dubtes. Som un centre de bellesa que ens agrada treballar amb rigor i molta professionalitat de forma sincera.

DEPILACIÓ ELÈCTRICA
DESCRIPCIÓ | ÉS un tractament per eliminar borrissol, pèl fosc i pèl blanc en zones localitzades, de forma definitiva.

Consisteix a inserir una agulla molt fina en l’epidermis, aplicant una petita corrent d’electricitat per destruir el fol·licle pilós del pèl. També ho recomanem per zones amb tatuatge, ja que no s’hi pot aplicar el làser.

 

DISSENY DE CELLES AMB HENNA

DESCRIPCIÓ | El disseny de celles amb HENNA és un tractament en què es tenyeixen les celles i la pella amb pigments organics que té un efecte ombreig a la pell.

És ideal per a aquelles persones que busquen ressaltar les celles amb productes naturals o que no s’atreveixin encara amb tècniques com el microblading.

 

DEPILACIÓ DONA I HOME
DESCRIPCIÓ | En algun moment de la història, es va decidir que el pèl no era estètic.

Des de fa molts anys, que la dona es ve depilant, però a l’actualitat, ja tenim molta demanda de depilació per homes, considerat quelcom normal i habitual.

Disposem de cera calenta i cera tèbia, segons ens demaneu. Per als homes, per la nostra experiència, aconsellem la cera calenta. Tenim un tècnica molt depurada per causar el mínim de molèstia.

 

DECOLORACIONS
DESCRIPCIÓ | En molts casos, no cal arribar a la depilació; en aquest cas és molt efectiva la decoloració.

CONSELL | És el cas de nenes jovenetes que encara no necessiten una depilació però es senten incòmodes lluïnt pelets foscos. En general, també resulta molt efectiva la decoloració per tractar els pèls dels braços ó de qualsevol petita àrea del cos que no volem depilar.

 

DEMANA'NS MÉS INFORMACIÓ

+34 977 32 08 23