DEPILACIÓ AMB LÀSER DE DÍODE

depilacion laser diodo en reus ib port
medical-group-logo-ib-port-reus

Els nostres tractaments de depilació amb làser de diodo a l’Institut de Bellesa Port, dissenyats tant per a homes com per a dones, utilitzem la tecnologia més avançada de Medical Group per garantir resultats duradors i una pell suau. Experimenta la precisió i l’eficàcia del làser de diodo en el nostre centre. Vine i descobreix la diferència d’una depilació més eficient i menys dolorosa, on la innovació i el teu benestar són la nostra prioritat.

.

laser facial reus IB Port

A l'Institut de Bellesa Port, oferim la depilació amb làser de diodo, una solució avançada amb múltiples avantatges:

Eficàcia superior: El làser de diodo penetra profundament en la pell, eliminant el pèl des de l’arrell, assegurant resultats duradors.

Adecuat per a tots els tipus de pell: Des de les pells més clares fins a les més fosques, el nostre làser s’adapta a cada necessitat.

Menys dolorós: A diferència d’altres mètodes, la depilació amb làser de diodo és menys invasiva i més còmoda.

Ràpid i eficient: En poques sessions, notaràs una reducció significativa del creixement del pèl.

Inversió a llarg termini: Encara que el cost inicial pot ser més alt que altres mètodes, els resultats duradors fan que sigui una inversió rendible a llarg termini.

Cuidant de la teva pell, fins al mínim detall

Pells suaus per a home i dona

A l’Institut de Bellesa Port t’ajudem a escollir el mètode per eliminar o disminuir els cabells més adequats a les teves necessitats.

És important saber que certs mètodes d’eliminació del pèl no són recomanables per a tot tipus i color de pell, per la qual cosa necessitarem realitzar un diagnòstic previ. 

Tant si ets home com dona, tenim per a tú solucions personalitzades, des de la depilació làser, a la depilació tradicional o la decoloració.

Descobreix la diferència de la depilació amb làser de diodo a l’Institut de Bellesa Port i gaudeix d’una pell suau i lliure de pèl durant més temps.

No dubtis, consulta’ns!

reserva una cita

Descobreix la importància de cuidar-te i estimar-te com et mereixes

Depilació Làser

DESCRIPCIÓ | A l’Institut de Bellesa Port t’oferim la tècnica de depilació làser per eliminar de forma eficaç el pèl. Utilitzem el làser de díode de Medical Group, el millor làser mèdic que hi ha al mercat i que pot realitzar una esteticista titulada.

Aquest làser ofereix una gran potencia i gran eficàcia amb l’eliminació del pèl, tenint en compte el tipus de pell i té la seguretat de no lesionar la pell, ademès es pot realitzar a l’estiu encara que la pell estigui morena, una gran novetat amb el làser de díode de Medical Group.

EL NOSTRE CONSELL | Per poder eliminar entre el 80-90% del pèl inicial solen ser necessàries entre 8 i 10 sessions encara que els resultats són variables en funció del color i del grossor del pèl, de la pell i de la zona corporal o facial a tractar.

T’aconsellem realitzar una primera visita totalment gratuïta per poder informar-te de quantes sessions podries necessitar, també resoldrem tots els teus dubtes. Som un centre de bellesa que ens agrada treballar amb rigor i molta professionalitat de forma sincera.

Depilació Elèctrica

DESCRIPCIÓ | ÉS un tractament per eliminar borrissol, pèl fosc i pèl blanc en zones localitzades, de forma definitiva.

Consisteix a inserir una agulla molt fina en l’epidermis, aplicant una petita corrent d’electricitat per destruir el fol·licle pilós del pèl. També ho recomanem per zones amb tatuatge, ja que no s’hi pot aplicar el làser.

 

Depilació Dona i Home

DESCRIPCIÓ | En algun moment de la història, es va decidir que el pèl no era estètic.

Des de fa molts anys, que la dona es ve depilant, però a l’actualitat, ja tenim molta demanda de depilació per homes, considerat quelcom normal i habitual.

Disposem de cera calenta i cera tèbia, segons ens demaneu. Per als homes, per la nostra experiència, aconsellem la cera calenta. Tenim un tècnica molt depurada per causar el mínim de molèstia.

 

Disseny de Celles amb Henna

DESCRIPCIÓ | El disseny de celles amb HENNA és un tractament en què es tenyeixen les celles i la pella amb pigments organics que té un efecte ombreig a la pell.

És ideal per a aquelles persones que busquen ressaltar les celles amb productes naturals o que no s’atreveixin encara amb tècniques com el microblading.

 

Decoloracions

DESCRIPCIÓ | En molts casos, no cal arribar a la depilació; en aquest cas és molt efectiva la decoloració.

CONSELL | És el cas de nenes jovenetes que encara no necessiten una depilació però es senten incòmodes lluïnt pelets foscos. En general, també resulta molt efectiva la decoloració per tractar els pèls dels braços ó de qualsevol petita àrea del cos que no volem depilar.

 

DEMANA'NS MÉS INFORMACIÓ