Polítiques, Termes i Condicions

Introducció

1.1 Benvingut a Institut de Bellesa Port (Cristina Mota Mas), una botiga virtual dedicada a la venda de tractaments de bellesa. Aquestes polítiques, termes i condicions s’apliquen a totes les compres fetes a la nostra botiga virtual. En fer una compra, vostè accepta aquestes polítiques, termes i condicions. Si no esteu d’acord amb alguna d’elles, no podreu fer una compra a la nostra botiga.

1.2 Ens reservem el dret d’actualitzar, modificar o canviar aquestes polítiques, termes i condicions en qualsevol moment i sense avís previ. És responsabilitat de l’usuari revisar periòdicament aquests termes i condicions per estar al corrent de qualsevol canvi.

Informació de la Botiga

2.1 Institut de Bellesa Port és propietat de Cristina Mota Mas, registrada a Espanya. El nostre número d’identificació fiscal és 39918004D.

2.2 L’adreça de la nostra botiga virtual és https://ibport.cat/tractaments-per-regalar/. Si necessiteu comunicar-vos amb nosaltres, podeu fer-ho a través del nostre correu electrònic ventas@ibport.cat

Preus i Pagaments

3.1 Tots els preus que apareixen a la nostra botiga virtual són a Euros i inclouen l’impost al valor agregat (IVA).

3.2 Acceptem les formes de pagament següents: transferència bancària, targetes i bizum.

3.3 El pagament es farà en el moment de la compra. Un cop fet el pagament, s’enviarà un correu electrònic de confirmació a l’usuari.

Enviament i Lliurament

4.1 Els productes s’enviaran a l’adreça proporcionada per l’usuari al moment de la compra. El cost d’enviament es calcula en funció de l’adreça de lliurament i del pes del producte.

4.2 Fem tot el possible per lliurar els productes en el termini indicat a la descripció del producte. Tot i això, no ens fem responsables dels retards causats pel proveïdor de serveis d’enviament.

4.3 L’usuari és responsable de proporcionar una adreça de lliurament precisa i completa. Si el paquet es torna a la nostra botiga a causa d’una adreça incorrecta o incompleta, l’usuari serà responsable dels costos de reenviament.

4.4 Si el paquet es perd durant l’enviament, farem tot el possible per resoldre el problema. Si no podem localitzar el paquet, proporcionarem un reemborsament complet a lusuari.

Devolucions i Reembossaments

5.1 Si l’usuari no està satisfet amb la compra, pot tornar el producte en un termini de 14 dies a partir de la data de lliurament. El producte ha d’estar en les mateixes condicions en què va ser rebut, sense fer servir i en el seu embalatge original.

5.2 L’usuari és responsable dels costos d’enviament de la devolució. Un cop haguem rebut el producte, proporcionarem un reemborsament complet en un termini de [Nombre de dies] dies.

5.3 No s’acceptaran devolucions de productes personalitzats o productes que hagin estat usats.

Propietat Intel·lectual

6.1 Tot el contingut de la nostra botiga virtual, incloent-hi imatges, textos i dissenys, són propietat de Institut de Bellesa Port i estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual.

6.2 Queda prohibida la reproducció, distribució, exhibició, transmissió o explotació de qualsevol contingut de la nostra botiga virtual sense el nostre permís exprés per escrit.

Privadesa

7.1 Ens comprometem a protegir la privadesa dels nostres usuaris. Per obtenir més informació sobre com fem servir la vostra informació personal, consulteu la nostra Política de Privadesa.

Limitació de Responsabilitat

8.1 No ens fem responsables de cap dany directe, indirecte, incidental, especial o conseqüent que pugui resultar de lús o la impossibilitat dús de la nostra botiga virtual.

8.2 No garantim que la nostra botiga virtual estigui lliure d’errors o virus, o que el seu accés sigui ininterromput.

8.3 En cap cas la nostra responsabilitat no superarà el preu de compra del producte en qüestió.

Llei Aplicable i Jurisdicció

9.1 Aquestes polítiques, termes i condicions s’han de regir i interpretar d’acord amb les lleis de Espanya, sense donar efecte a cap disposició sobre conflicte de lleis.

9.2 Qualsevol disputa que sorgeixi en relació amb aquestes polítiques, termes i condicions es resoldrà exclusivament als tribunals de Reus, Tarragona.

Disposicions Generals

10.1 Aquestes polítiques, termes i condicions constitueixen l’acord complet entre l’usuari i Institut de Bellesa Port (Cristina Mota Mas) pel que fa a l’ús de la nostra botiga virtual i reemplacen qualsevol acord previ.

10.2 Si alguna disposició d’aquestes polítiques, termes i condicions es considera invàlida o inaplicable, aquesta disposició s’interpretarà de manera consistent amb la llei aplicable per reflectir, en la mesura que sigui possible, la intenció original de les parts, i les altres disposicions seguiran sent vàlides i aplicables.

10.3 El fet que no exercim cap dret o disposició d’aquestes polítiques, termes i condicions no constitueixuna renúncia a aquest dret o disposició.

Data d’última actualització: 7 de novembre de 2023