A INSTITUT PORT, CREIEM QUE LA VERITABLE BELLESA, NO TÉ EDAT

AMB UNA CONSULTA PERSONALITZADA ANALITZEM ELS TEUS HÀBITS PER, D'UNA MANERA INTEGRAL, AJUDAR-TE I PROPOSAR-TE LES MILLOR SOLUCIONS. ELS NOSTRES PROGRAMES DE TRACTAMENTS FACIALS ESTÀN DIRIGITS I ADAPTATS A CADA PERSONA.

TRACTAMENTS FACIALS

DIAGNÒSTIC FACIAL
DESCRIPCIÓ | És un diagnòstic per saber quin tipus de pell té la clienta, fem servir una lupa especial de llum de Wood per poder observar més d’aprop l’estat de la pell, és una tècnica que fem servir sempre abans de realitzar qualsevol tractament facial i és totalment gratuït.
Inclou: 

QUÈ INCLOU? | Neteja amb llet netejadora + observació de la pell + aplicació de crema recomanada.

TRACTAMENT PROBIOME PEEL SKEYNDOR

DESCRIPCIÓ | es tracta d’un tractament facial professional d’Skeyndor d’acció renovadora i regeneradora, que actúa reequilibrant el microbioma o barrera natural de la pell, fonamental per a una bona salut cutània.

Mantenir l’equilibri d’aquesta protecció natural és clau perquè actuï com una línia de defensa davant d’agressions externes i potenciar la capacitat de la pell per recuperar-se.

Gràcies a una combinació d’àcids exfoliants, aconseguim millorar la qualitat de la pell. L’efecte restaurador té lloc des de la primera aplicació, aportant confort i protecció a la pell, gràcies a la seva tecnologia probiòtica contribueix a restablir el seu pH.

– Unifica el to i atenúa les taques.
– Rebaixa el grossor de l’arruga i dels porus.
– Aporta lluminositat.

QUÈ INCLOU? | Treballem amb 5 peelings diferents per poder donar una resposta personalitzada a cada tipus de pell.

DURADA DEL TRACTAMENT | La durada del tractament sol ser d’1h.

T’AGRADARIA REGALAR AQUEST TRACTAMENT?

MESOTERÀPIA VIRTUAL FACIAL SKEYNDOR

DEFINICIÓ | El tractament més innovador i efectiu a l’hora de fer penetrar productes és la mesoteràpia virtual. L’utilitzem en aquells casos de pells molt seques, envellides o danyades. És molt efectiu després d’haver anat a a esquiar, d’haver près molt el sol a l’estiu ó navegar. També és molt convenient per a aquelles persones que tenen la pell molt abandonada i la volen recuperar.

QUÈ INCLOU? | Depilació facial, crema netejadora exfoliant, àcid glicòlic i MESOTERÀPIA VIRTUAL amb 4 fases: ionització, hidroforesi, electroporació i crioteràpia.

DURADA DEL TRACTAMENT | El tractament dura entre 1h. -sense extracció- i 1h’30min.-amb extracció-. La freqüència és de 6 tractaments, 1 per setmana.

T’AGRADARIA REGALAR AQUEST TRACTAMENT?

TRACTAMENT CEL.LULAR PRODIGY SKEYNDOR

DESCRIPCIÓ | És un tractament amb una concentració de 40.000 gels anti-envelliment, per tant és un tractament que acutua contra l’envelliment cutani, a través d’una regeneració cel.lular

També porta com a característica trufa blanca i cèl·lules mare d’origen vegetal , un valuós escut per les cèl·lules epidèrmiques. Gràcies a la combinació d’aquests dos principis actius, és potencià la propietat rejuvenecedora del tractament.

QUÈ INCLOU? | Massatge de benvinguda amb gelatina de champagne, Depilació facial, crema netejadora exfoliant, àcid glicòlic, vial multifactor 5FC, concentrat de cèl.lules mare  amb la tècnica de la mesoteràpia amb electroporació i hidroforesis, massatge craniofacial i mascareta de colàgen 3D i massatge de mans mentres l’exposició de mascareta.

DURADA DEL TRACTAMENT | 1h i 30m

T’AGRADARIA REGALAR AQUEST TRACTAMENT?

TRACTAMENT DE VITAMINA C SKEYNDOR
DESCRIPCIÓ | És un tractament amb una alta concentració d’antioxidants, per tant és un tractament força indicat per combatre l’envelliment cutani, a més aporta molta lluminositat a la pell. També porta com a característica l’extracte de magrana, un valuós escut contra les agressions externes i els radicals lliures. Gràcies a la combinació d’aquests dos principis actius, es potencia la propietat rejovenidora del tractament.

QUÈ INCLOU? | Depilació facial, crema netejadora exfoliant, àcid glicòlic, concentrat de vitamina c i extracte de magrana amb la tècnica de la mesoteràpia amb hidroforesis i electroporació, massatge craniofacial, mascareta de vitamina c i massatge de mans mentres l’exposició de mascareta.

DURADA DEL TRACTAMENT | La durada del tractament sol ser d’1h. La freqüència és de 6 tractaments un cop per semana.

T’AGRADARIA REGALAR AQUEST TRACTAMENT?

TRACTAMENT GLOBAL LIFT SKEYNDOR
DESCRIPCIÓ | Es tracta del primer lífting global que redefineix el rostre en els punts clau (oval, coll i pòmuls); a través de la millora de la funcionalitat cel·lular, responsable de la grossor i fermesa dels teixits. És eficaç perquè redueix la progèria, aconseguint que el rostre es mostra globalment més jove.

QUÈ INCLOU? | Depilació facial, crema netejadora exfoliant, àcid glicòlic, sèrum antigravetat utilitzant la mesoteràpia virtual amb electroporació i hidroforesis, massatge craniofacial, mascareta lífting d’acció instantànea i massatge de mans mentres l’exposició de mascareta.

DURADA DEL TRACTAMENT | La durada del tractament sol ser d’1h. La freqüència és de 6 tractaments un cop per semana.

T’AGRADARIA REGALAR AQUEST TRACTAMENT?

TRACTAMENT ETERNAL SKEYNDOR
DESCRIPCIÓ | Tractament amb liposomes de cèl·lules mare d’origen vegetal. És un tractament compensa de forma eficaç la pèrdua de substrat vital i recuperar la fermesa de la pell i el volum perdut amb l’edat en els nivells més profunds. Té un gran poder antiarrugues i és preventiu de la flaccidesa.

QUÈ INCLOU? | Depilació facial, crema netejadora exfoliant, àcid glicòlic, concentrat de cèl·lules mare utilitzant la mesoteràpia virtual amb electroporació i hidroforesis, massatge craniofacial, mascareta plàstica i massatge de mans mentres l’exposició de mascareta.

DURADA DEL TRACTAMENT | Sol durar al voltant d’1h. La freqüència és de 6 tractaments un cop per semana.

T’AGRADARIA REGALAR AQUEST TRACTAMENT?

TRACTAMENT D'ÀCID HIALURÒNIC SKEYNDOR

DEFINICIÓ | És un tractament que millora la hidrodinàmica natural cutània perquè ofereix hidratació en combinar àcid hialurònic de diferents pesos moleculars i un potent activador de les acuaporines. Tractament Ideal per arrugues.

QUÈ INCLOU? | Depilació facial, crema netejadora exfoliant, àcid glicòlic, concentrat àcid hialurònic amb la tècnica d’electroporació i hidroforesis de la mesoteràpia virtual, massatge craniofacial, mascareta rica amb acuaporines i massatge de mans mentres l’exposició de mascareta.

DURADA DEL TRACTAMENT | El tractament dura 1h. La freqüència és de 6 tractaments un cop per semana.

T’AGRADARIA REGALAR AQUEST TRACTAMENT?

ÀCID HIAL.LURÒNIC CONTORN D'ULLS SKEYNDOR
DESCRIPCIÓ | L’àcid hial.lurònic és molt indicat per a reomplir les petites arrugues del contorn d’ulls, a través del tractament de mesoteràpia virtual.

QUÈ INCLOU? | Depilació de celles, crema netejadora exfoliant, exfoliant específic contorn d’ulls, aplicació d’àcid hialurònic amb la tècnica de la mesoteràpia virtual amb electroporació i crioforesis, massatge craniofacial, mascareta zona ocular i massatge de mans mentres l’exposició de mascareta.

DURADA DEL TRACTAMENT | Sol durar 1h. La freqüència és de 6 tractaments un cop per semana.

T’AGRADARIA REGALAR AQUEST TRACTAMENT?

TRACTAMENT FACIAL CORRECTIVE SKEYNDOR

DESCRIPCIÓ | Corrective és el tractament cosmètic que redueix arrugues profundes i línies d’expressió de manera ràpida i eficaç. En una fusió d’un mateix tractament de tres mecanismes d’acció – PEELING, RELLENADOR i DESCONTRACTURADOR. Les arrugues disminueixen de manera natural i gradual des de la primera sessió. Aconsegueix una pell fins a 3 anys més jove amb una sola sessió.

QUÈ INCLOU? | Inclou depilació facial, crema netejadora exfoliant, àcid glicòlic, concentrat rellenador d’arrugues utilitzant la mesoteràpia virtual amb dos fases electroporació i hidroforesis, massatge craniofacial, mascareta antiarrugues amb acció descontracturant de l’arruga i massatge de mans mentre es fa l’exposició de mascareta.

DURADA | El tractament dura 1h. La freqüència és de 6 tractaments un cop per semana.

T’AGRADARIA REGALAR AQUEST TRACTAMENT?

VEL DE COL.LAGEN SKEYNDOR
DESCRIPCIÓ | El col.lagen és una proteïna altament hidratant i reafirmant, en un sol tractament podem aconseguir resultats molt visibles. Ideal per recuperar pells una mica abandonades. Tractament recomanat per núvies.

QUÈ INCLOU? | Depilació facial, crema netejadora exfoliant, àcid glicòlic, concentrat de col·lagen i elastina amb la tècnica de l’electroporació i hidroforesis de la mesoteràpia virtual, massatge craniofacial, vel de col·lagen ric amb proteïnes de seda i massatge de mans mentres l’exposició de mascareta.

DURADA DEL TRACTAMENT | La durada del tractament sol ser d’1h.

T’AGRADARIA REGALAR AQUEST TRACTAMENT?

TRACTAMENT FACIAL AMB EXTRACCIÓ HOME
DESCRIPCIÓ |És un tractament queneteja amb profunditat les impuresesi després hi apliquem el tractament que necessiti la pell, que potser: el d’or, el de pols de perla, el balance, l’oxigenant, etc

 

T’AGRADARIA REGALAR AQUEST TRACTAMENT?

TRACTAMENT LPG FACIAL
DESCRIPCIÓ | El tractament de LPG facial té una àmplia varietat de beneficis per a la pell. Estimula la producció de col·lagen i elastina a la pell, el que millora la seva fermesa, elasticitat i textura. Afavoreix l’eliminació de toxines i l’oxigenació de la pell, el que ajuda a reduir les arrugues, línies d’expressió i la aparença de cansament.

 

T’AGRADARIA REGALAR AQUEST TRACTAMENT?

TRACTAMENT OXIGENANT
DESCRIPCIÓ | Molts cops, la pell sembla opaca per falta d’oxígen. Aquest tractament, aporta molt d’oxígen i lluminositat. Està indicat per tot tipus de pells, incloses les més sensibles.

QUÈ INCLOU? | Depilació facial, crema netejadora exfoliant, fase oxigenant amb l’alta freqüència, massatge craniofacial, mascareta antioxidant i massatge de mans mentres l’exposició de mascareta.

DURADA DEL TRACTAMENT | Sol durar 1h.

T’AGRADARIA REGALAR AQUEST TRACTAMENT?

TRACTAMENT D'OR
DESCRIPCIÓ | Excel·lent tractament a força d’or, oli d’Argán, oli d’Ametlles i àloe vera. Entre les seves propietats, a més de ser un gran regenerant, estimula la capacitat cel·lular contra els radicals lliures. És un tractament molt indicat per pells seques, deshidratades i amb falta de lluminositat.

QUÈ INCLOU? | Depilació facial, crema netejadora exfoliant, àcid glicòlic, massatge primera fase amb un concentrat d’or, segona fase massatge craniofacial, mascareta d’or i massatge de mans mentres l’exposició de mascareta.

DURADA DEL TRACTAMENT| Al voltant d’1 hora.

T’AGRADARIA REGALAR AQUEST TRACTAMENT? 

TRACTAMENT BALANCE
DESCRIPCIÓ | És un tractament indicat per a pells grasses i adolescents. Millora l’activitat bactericida i cicatritzant sobre l’acné. També elimina les impureses i retorna a la pell un aspecte sa i equilibrat. Tractament recomanat per a adolescents.

QUÈ INCLOU? | Depilació facial, crema netejadora exfoliant, vapor + extracció + factor normalitzant i mascareta purificant i reequilibrant.

DURADA DEL TRACTAMENT| 1 hora.

T’AGRADARIA REGALAR AQUEST TRACTAMENT?

TRACTAMENT FACIAL AMB EXTRACCIÓ
DESCRIPCIÓ | És un tractament que neteja amb profunditat les impureses i després hi apliquem el tractament que necessiti la pell, que potser: el d’or, el de pols de perla, el balance, l’oxigenant, etc.

QUÈ INCLOU? | Depilació facial, crema netejadora exfoliant , vapor +extracció, alta freqüència, àcid glicòlic, massatge craniofacial, mascareta segons tipus de pell i massatge de mans mentres l’exposició de la mascareta.

DURADA DEL TRACTAMENT | Sol tenir una durada d’1,30h.

T’AGRADARIA REGALAR AQUEST TRACTAMENT?

TRACTAMENT PUNTES DE DIAMANT
DESCRIPCIÓ | És un tractament que elimina les capes superiors de cèl·lules en la pell, el que ens permet arribar a les taques solars, arrugues i impureses.

És un tipus d’exfoliació profunda per eliminar les cèl·lules mortes, les arrugues superficials i les impureses. El que destaca d’aquesta tècnica, és el grau de profunditat al que podem arribar. La microdermoabrasió aconsegueix canvis similars als peeling superficials però d’una manera menys agressiva.
Inclou:

QUÈ INCLOU? | Depilació facial, crema netejadora exfoliant, microdermoabrasió amb puntes de diamant, massatge digitopressiu, massatge craniofacial i mascareta segons tipus de pell, més massatge de mans mentres la masacareta.

DURADA DEL TRACTAMENT| Al voltant d’1 hora.

T’AGRADARIA REGALAR AQUEST TRACTAMENT?

lpg logo gris
Natur Nua logo