UN TEMPS PER AL RELAX. UN ESPAI PER A CUIDAR-TE.

INSTITUT DE BELLESA PORT, UN LLOC TRANQUIL I ACOLLIDOR, PENSAT PER DEDICAR-TE EL TEMPS QUE ET MEREIXES.

L'INSTITUT

Institut de Bellesa Port és un centre d’estètica i bellesa ubicat al centre de Reus.

Neix fa més de 35 anys a Cambrils, de la mà de les germanes Cori i Victòria Domènech.

L’any 2000, s’instal.len definitivament a Reus en un gran Centre Spa, aportant les últimes tecnologíes, tant en cosmètics com en aparatología.

Al finals de 2016 hi ha un canvi de direcció, després d’uns anys treballant amb les germanes Domènech, agafa l’institut l’esteticista Cristina Mota, amb més de 15 anys d’experiència en la seva professió. 

Actualment, a banda dels serveis d’estètica i bellesa com tractaments facials i corporals, a l’Institut us oferim els serveis de micropigmentació i làser. El Centre reuneix en un sol lloc els avantatges per a la salut i bellesa del cos.

 

 

Tant a la nostra botiga física, com a la tenda online, hi trobaràs marques de reconeguda i contrastada qualitat com Skeyndor, Guinot, Naturnua y Peggy Sage, entre altres.

En un ambient de relax i atès pel nostre equip de professionals, l’aconsellarem en aquells productes més adients per a les seves necessitats.

També oferim tractaments per regalar, que podràs trobar a la nostra botiga online. També els pots comprar al nostre Centre i t’ho preparem de la forma més bonica i especial, per a tú. Els nostres xecs regal no caduquen.

 

 

FIRMES D'ALTA COSMÈTICA

peggy sage

PEGGY SAGE, firma d'alta cosmètica especialitzada en tractaments d'ungles i maquillatge.

Ens sentim molt còmodes treballant amb aquesta firma, i els resultats que dóna en l'esmaltat considerem que són excel.lents.

 

SKN copia copia

SKEYNDOR, firma d'alta cosmètica de 1966. Amb més de 50 anys al mercat, els seus laboratoris no deixen d'apostar per la innovació. És una firma que es mereix tot la nostra confiança, fa anys que treballem amb els seus productes aconseguint òptims resultats.

 

GUINOT, firma d'alta cosmètica francesa que per nosaltres és un suport clau per compensar totes les necessitats de les nostres clientes. També fa molts anys que treballem amb aquesta firma, aportant una qualitat excel·lent als nostres tractaments.

 

Natur Nua

NATUR NUA és una firma d'alta cosmètica natural,  amb la qual ens sentim molt còmodes treballant.

Les formulacions dels seus productes són sense parabens i la cosmètica natural ens ajuda a potenciar els efectes de la cosmètica més convencional.

DEMANA'NS MÉS INFORMACIÓ

+34 977 32 08 23