UN TEMPS PER AL RELAX. UN ESPAI PER A CUIDAR-TE.

INSTITUT DE BELLESA PORT, UN LLOC TRANQUIL I ACOLLIDOR, PENSAT PER DEDICAR-TE EL TEMPS QUE ET MEREIXES.

L'INSTITUT

Institut de Bellesa Port és un centre d’estètica i bellesa ubicat al centre de Reus.

Neix fa més de 35 anys a Cambrils, de la mà de les germanes Cori i Victòria Domènech. L’any 2000, s’instal.len definitivament a Reus , aportant les últimes tecnologíes, tant en cosmètics com en aparatología.

Al finals de 2016 hi ha un canvi de direcció, després d’uns anys treballant amb les germanes Domènech, agafa el centre de bellesa l’esteticista Cristina Mota, exercint la seva professió des del 2001. Té titulació de CFGM i CFGS amb especialització en massatges, depilació elèctrica i maquillatge. 

Actualment, a banda dels serveis d’estètica i bellesa com tractaments facials i corporals, a l’Institut us oferim els serveis de micropigmentació i làser. El Centre reuneix en un sol lloc els avantatges per a la salut i bellesa del cos.

 

A la nostra botiga física, hi trobaràs marques de reconegudes i de qualitat com Skeyndor, LPG, Naturnua y Peggy Sage.  Som centre oficial LPG, amb formacions i reciclatges amb la marca oficial per treballar amb tractaments facials i corporals. 

En un ambient de relax i atès pel nostre equip de professionals, l’aconsellarem en aquells productes més adients per a les seves necessitats.

També oferim tractaments per regalar, que podràs trobar a la nostra botiga online, també els pots comprar al nostre centre de bellesa i t’ho preparem de la forma més bonica i especial, per a tú. Els nostres xecs regal no tenen data de caducitat.

 

 

FIRMES D'ALTA COSMÈTICA

SKN copia copia

SKEYNDOR, firma d'alta cosmètica de 1966. Amb més de 50 anys al mercat, els seus laboratoris no deixen d'apostar per la innovació. És una firma que es mereix tot la nostra confiança, fa anys que treballem amb els seus productes aconseguint òptims resultats

LPG és una tecnologia patentada de la propia marca, és el fruit de recerques constants realitzades per enginyers i  investigadors, és una marca de referencia en tot el món.  La nostra tecnicidad sempre està destinada a millorar la bellesa, és per això que hi confiem plenament.

 

Natur Nua

NATUR NUA és una firma d'alta cosmètica natural,  amb la qual ens sentim molt còmodes treballant. Les formulacions dels seus productes són sense parabens i la cosmètica natural ens ajuda a potenciar els efectes de la cosmètica més convencional.

peggy sage

PEGGY SAGE, firma de cosmètica especialitzada en tractaments d'ungles i maquillatge. Ens sentim molt còmodes treballant amb aquesta firma, i els resultats que dóna en l'esmaltat considerem que són excel.lents.