POSA'T GUAPA

MAQUILLATGE PER A TOTES LES OCASIONS

MAQUILLATGE PERMANENT

MICROBLADING

DESCRIPCIÓ | El Microblading és una nova tècnica de maquillatge semipermanent realitzat pèl a pèl, permetent modificar la forma i el color de la cella.

Està recomanat per a persones que vulguin augmentar la densitat de les seves celles de la manera més natural possible, sobretot en les celles que tinguin poc volum i poc pèl.

Aquesta tècnica tant novedosa es realitza dibuixant pèl a pèl, proporcionant un aspecte molt natural. Els pigments són orgànics i el color sempre s’adapta a cada client.

DURADA DEL TRACTAMENT I CONSELL | La durada d’aquest tractament és inferior a la micropigmentació,  però si que es cert que en celles recomanem millor aquesta tècnica, ja que s’aconsegueix un efecte més real, com si fossin les teves pròpies.

Té una duració de 18 mesos i aconsellem passat aquest temps fer un repàs del disseny.

La nostra forma de treballar es sempre primer de tot realizar una consulta totalment gratuita amb la nostra especialista on explica el disseny de les celles i el seu tractament.

El preu del microblading de celles és de 190€ i el repàs de 60€.

MICROPIGMENTACIÓ

DESCRIPCIÓ | La micropigmentació, és una especialitat de maquillatge permanent, emmarcada en el camp de l’estètica. El tractament consisteix en la implantació de pigments a nivell epidèrmic o superficial per donar color i forma, als ulls i als llavis. En els ulls es pot realitzar el eyer liner superior, el eyerliner inferior i sombrejat entre pestanyes i el llavis realitzem el contorn i el sombrejat del llavi complet.

En els últims anys, cada vegada es recorre més a la micropigmentació com a tractament correctiu per dissimular imperfeccions com a cicatrius, o bé, per camuflar malalties que provoquen la pèrdua de pigmentació en la pell.

DURADA DEL TRACTAMENT | La durada de la micropigmentació és de 3 a 4 anys, és variable en funció del tipus de pell i de les cures posteriors i de la seva cicatrització. Aconsellem sempre primer de tot realitzar una consulta totalment gratuita amb l’especialista a on li ensenyarà el disseny i explicar el tractament.

El preu del eyer liner superior és de 190€, el eyer liner superior i inferior 250€ i només del inferior 120€ i el repàs 90€.

El preu del contorn de llavis 190€ i amb el sombrejat 250€ i el repàs 90€.

 

MAQUILLATGE TRADICIONAL

MAQUILLATGE EXPRÉS
DESCRIPCIÓ | És un maquillatge senzill, es recomana per fer fotos de dni, o un compromís informal, etc

QUÈ INCLOU? | Base maquillatge, pols translúcids, maquillatge d’ulls senzill, coloret i pintallavis.

DURADA DE LA SESSIÓ |  25 minuts.

MAQUILLATGE DE FESTA

DESCRIPCIÓ | És un maquillatge que realitzem quant es té un compromís com un casament o qualsevol event important.

Ens centrem molt alhora de maquillar amb l’estil de cada client, segons el tipus de pèl, color de la pell, com es sol maquillar i en el color del vestit.

QUÈ INCLOU? | Apliquem una prebase facial i de contorn d’ulls, correccions fosques i clares i del contorn d’ulls, base de maquillatge, pols translúcids i de color, maquillatge d’ulls amb sobra, eyerlier i màscara de pestanyes, coloret, il·luminador, maquillatge de llavis i laca fitxadora.

DURADA DE LA SESSIÓ | 45 minuts.

MAQUILLATGE DE NÚVIA

DESCRIPCIÓ | El maquillatge de núvia s’entén que ha de ser suau a nivell de colors però ens adaptem al estil que ens demani la clienta, treballem amb pre-bases i fitxadors perquè tingui una duració llarga.

QUÈ INCLOU? | Crema d’àcid hialurònic, prebase de facil i contorn d’ulls, correccions clares i fosques, base de maquillatge, maquillatge d’ulls, il·luminador, coloret, maquillatge de llavis i laca fixadora. 

CONSELL | Aconsellem relalitzar una sessió de prova un mes abans.

DURADA DE LA SESSIÓ | 45 minuts.

CURS D'AUTOMAQUILLATGE

DESCRIPCIÓ | Aprèn a ressaltar les teves qualitats i a potenciar la teva bellesa. El nostre curs d’automaquillatge està pensat per a dones de totes les edats. Aconsegueix una imatge amb més personalitat i adequada a cada situació.

T’ensenyarem tècniques professionals perquè destaquis el millor del teu rostre, tant per a la vida quotidiana com per als teus esdeveniments importants. ¿A punt per treure més partit encara a la teva bellesa natural?

QUÈ INCLOU EL CURS? | Amb el curs aprendràs sobre el teu tipus de cara, disseny de celles, passos per a l’aplicació del maquillatge, correccions clar-fosques, correccions en cara i nas, maquillatge d’ulls i llavis, l’ús de brotxes i pinzells bàsics, i molt, molt més!

DURADA DE LA SESSIÓ | El temps el tries tu segons les teves necessitats, hi ha el curs d’1hora que serveix per només fer ulls i el que nosaltres recomanem es fer el de 3horas en dos dies diferents, perquè el primer dia ensenyem el que necessita la clienta i el segon dia repasem el que la clienta ha après i aixi podem rectificar posibles errors.

També hi ha la possibilitat de fer-lo 2 persones màxim a la vegada. Consulteu-nos!