LA MIRADA: EL REFLEX DE L'ÀNIMA

PERQUÈ L'EXPRESSIÓ DELS NOSTRES ULLS HO DIU TOT SOBRE NOSALTRES...

TRACTAMENTS PER LES TEVES PESTANYES

MIRADES QUE PARLEN... Per accentuar la bellesa natural dels nostres ulls, podem allargar, curvar i acolorir les nostres pestanyes. Amb aquests tractaments podem aconseguir que la nostra mirada guanyi un major protagonisme, ja que el resultat és una expressió d'ulls molt més intensa i atractiva.
PERMANENT DE PESTANYES

DESCRIPCIÓ | La permanent de pestanyes accentúa la seva curvatura natural. Aporta volum i arrissa les pestanyes d’una forma no agressiva, intensificant la mirada. L’efecte que produeix és espectacular: l’ull guanya brillantor de la nit al dia, i sembla més gran i expressiu. El resultat s’aprecia en molt poc temps, i encara és molt més visible quan tenyim les pestanyes.

DURADA DEL TRACTAMENT | Té una duració de 2 mesos aproximadament.

 

TINT DE PESTANYES

 DESCRIPCIÓ | L’acoloriment de pestanyes és idoni per a persones que no tol.leren les màscares de pestanyes o per a aquelles que volen lluïr pestanyes perfectes d’un dia a l’altre. S’evita el fet de tenir que aplicar la màscara d’ulls a diari i les taques fosques que queden al voltant de l’ull quan marxa. Recomanem fer el lifting i el tint junt per obtenir millors resultats.

DURADA DEL TRACTAMENT | 2 mesos aproximadament.

 

LIFTING DE PESTANYES

 

DESCRIPCIÓ | Nova tècnica per donar volum de forma natural a la pestanya, es molt semblant a la permanent de pestanyes ja que també accentúa la seva curvatura natural. La gran diferencia es en el volum efecte 3D d’una forma no agressiva, intensificant la mirada. L’efecte que produeix és espectacular: l’ull sembla més gran i expressiu. El resultat s’aprecia d'inmmediat, i encara és millor si les tenyim.

DURADA DEL TRACTAMENT |  2 mesos aproximadament.

 

TINT DE CELLES.

 

 

DESCRIPCIÓ |  L’acoloriment de celles s'aconsella per aquelles clientes que tinguin poc espessor de pèl o tinguin canes. Disposem de tres colors dieferents per poder adequar el color edoni i que quedi lo més natural possible.

DURADA DEL TRACTAMENT |  2 mesos aproximadament.