TRACTAMENTS DESTACATS

L'EXPERIÈNCIA I L'EFICÀCIA, UNIDES DE LA MÀ

DEPILACIÓ LÀSER

A l’Institut de Bellesa Port t’oferim la tècnica de depilació làser per eliminar de forma eficaç el pèl. Utilitzem el làser de díode de Medical Group, el millor làser mèdic que hi ha al mercat i que pot realitzar una esteticista titulada.

Aquest làser ofereix una gran potencia i gran eficàcia amb l’eliminació del pèl, tenint en compte el tipus de pell i té la seguretat de no lesionar la pell, ademès espot realitzar a l’estiu encara que la pell estigui morena, una gran novetat amb el làser de díode de Medical Group.

Per poder eliminar entre el 80-90% del pèl inicial solen ser necessàries entre 8 i 10 sessions encara que els resultats són variables en funció del color i del grossor del pèl, de la pell i de la zona corporal o facial a tractar.

T’aconsellem realitzar una primera visita totalment gratuïta per poder informar-te de quantes sessions podries necessitar, també resoldrem tots els teus dubtes.

Som un centre de bellesa que ens agrada treballar amb rigor i molta professionalitat de forma sincera.

LPG ENDERMOLOGIE

El tractament estrella per aprimar i reafirmar. Dóna molt bons resultats en cel.lulitis toves, tant de la zona abdominal, com de cuixes, glutis o braços. De totes formes, indiquem un diagnòstic previ, ja que el cas de cada persona és únic.

L’aparell de LPG consisteix en un manípul amb molta més potència que l’acció de les nostres mans, per la qual cosa treballa la zona amb eficàcia reduïnt la cel.lulitis en profunditat. Cal ressaltar que és molt important l’experiència acumulada en el maneig d’aquest aparell per aconseguir uns resultats més eficaços.

El tractament mínim sol ser de 10 sessions, i la durada de cada tractament és d’1h. S’aconsella una freqüència de 3 sessions per setmana.

Es pot complementar amb una dieta dirigida per la nostra especialista en nutrició.

MESOTERÀPIA VIRTUAL FACIAL

El tractament més innovador i efectiu a l’hora de fer penetrar productes és la mesoteràpia virtual.

L’utilitzem en aquells casos de pells molt seques, envellides o danyades. És molt efectiu després d’haver dut a terme activitats com anar a esquiar, d’haver près molt el sol a l’estiu ó navegar. També és molt convenient per a aquelles persones que tenen la pell molt abandonada i la volen recuperar.

Inclou depilació facial, exfoliació, àcid glicòlic i la mesoteràpia facial virtual pròpiament dita, que consta de 4 fases: ionització, hidroforesi, electroporació, crioteràpia.

El tractament dura al voltant d’una hora, i la freqüència amb la que intervenim, és de 6 tractaments, 1 per setmana.

DEMANA'NS MÉS INFORMACIÓ

+34 977 32 08 23