FACIALS SKEYNDOR

facials skeyndor ibport
logo skeyndor ibport

Els nostres tractaments facials i corporals, basats en els productes d’alta qualitat de Skeyndor, rejovenen, hidraten i protegeixen la teva pell per realçar la seva bellesa natural. Experimenta la màgia de les nostres teràpies exclusives, personalitzades per a tu amb l’eficàcia comprovada de Skeyndor. Vine i descobreix la diferència al nostre centre de bellesa, on Skeyndor és el nostre aliat perfecte per potenciar el teu benestar i bellesa.

skeyndor ibport

Avantatges dels tractaments facials skeyndor

Innovació i tecnologia: Skeyndor utilitza l’últim en recerca i desenvolupament per crear productes i tractaments facials eficaços i d’avantguarda.

Personalització: Els tractaments facials de Skeyndor estan dissenyats per adaptar-se a les necessitats específiques de cada tipus de pell, proporcionant solucions personalitzades.

Eficàcia comprovada: Els productes i tractaments de Skeyndor han estat provats i comprovats en estudis clínics per garantir resultats efectius i visibles.

Àmplia gamma de solucions: Skeyndor ofereix una àmplia gamma de tractaments facials que aborden diferents problemes de la pell, com l’envelliment, la deshidratació, la pigmentació i les imperfeccions.

Experiència i prestigi: Amb més de 50 anys, Skeyndor és una marca de confiança i reconeguda a nivell mundial per la seva excel·lència en el cuidado de la pell.

Tractaments facials més destacats

Probiome Peel Skeyndor
És tracta d’un tractament facial professional d’Skeyndor d’acció renovadora i regeneradora, que actúa reequilibrant el microbioma o barrera natural de la pell, fonamental per a una bona salut cutània.

Tractament d’àcid Hialurònic
És un tractament que millora la hidrodinàmica natural cutània, ja que ofereix hidratació en combinar àcid hialurònic de diferents pesos moleculars i un potent activador de les aquaporines. Tractament Ideal per arrugues.

Tractament de Vitamina C
És un tractament amb una alta concentració d’antioxidants, per tant és un tractament contra l’envelliment cutani, a més aporta molta lluminositat a la pell..