SOLUCIONS ESTÈTIQUES AMB LÀSER

LA TECNOLOGIA MÉS AVANÇADA AL TEU SERVEI

LÀSER DE FOTOREJUVENIMENT, TAQUES I ESTRÍES

FOTOREJUVENIMENT

OBJECTIU / Disminució o eliminació de taques solars, generar nou col.làgen i elastina, tonificar la pell, afinar els porus i aportar lluminositat.

Al emetre la llum a la pell les cèl.lules que contenen melanina s’escalfen i s’eliminen en pocs milisegons. Poden aparèixer microcremades a on estava la taca, al mateix temps l’energia de la llum actua en les capes més profundes de la pell regenerant nou col.làgen i elastina que d’aquesta forma millorem gradualment l’aspecte de la pell.

CONSELL | El tractament es recomana de 2 a 3 sessions i fer una revisió al cap de tres mesos.

ELIMINACIÓ DE TAQUES I LENTÍGENS SOLARS

DESCRIPCIÓ | És un tractament de làser que actua de forma eficaç, perquè penetra a la pell on es troba la melanina, d’aquesta manera millora el fotoenvelliment cutani i l’aspecte de les pells danyades a causa de l’exposició solar.

S’eliminen les taques pigmentades cutànies i els lentígens solars, es millora visiblement la qualitat cutània de les zones tractades. És un tractament de làser apte per homes i per a dones que vulguin donar un aspecte més juvenil a la seva pell, eliminant les
taques i lentígens solars que apareixen per factors biològics o per exposicions solars.

CONSELL | S’aconsellen entre 2 i 3 sessions, depenent dels resultats desitjats; et recomanarem una sessió anual de manteniment per prevenció.

ELIMINACIÓ D'ESTRIES

DESCRIPCIÓ | Per eliminar les estries fem servir Dermapen és un aparell de micro-agulles que funciona per eliminar les estries . Millora la producció de col·lagen de la zona i el rejoveniment de la pell, amb aplicació de vials especialitzats per aquest tractament.

DURADA DEL TRACTAMENT I CONSELL | El tractament es realitza en sessions mensuals de 3 a 5 vegades per obtenir resultats satisfactoris, sempre desprès de cada sessió es recomana utilitzar protecció solar.

ELIMINACIÓ DE TATUATJE AMB LÀSER Q-SWITCHED

DESCRIPCIÓ | Per a l’eliminació de tatuatges i lesions pigmentades utilitzem un làser de nova generació anomenat Q-Switched que és l’emissió repetida de llum unidireccional de làser  que genera un efecte foto acústic capaç de fragmentar les molècules de pigment sense produir lesions tèrmiques en el teixit circumdant i per tant l’eliminació del pigment.

DURADA DEL TRACTAMENT I CONSELL | Es recomana de 1 a 2 sessions

DERMAPEN

DESCRIPCIÓ | Conegut com a tractament de micropunció, Dermapen s’encarrega de restaurar el col·lagen i l’elastina de la pell a través d’unes microagulles que injecta en les capes externes de la dermis. Aquestes agulles són molt fines i a penes perceptibles per el client. En aplicar-les s’estimula el col·lagen autòleg del pacient i la seva elastina el que fa que es generi un procés de regeneració de la pell i de ràpida curació que ajuda a eliminar les marques, estries i cicatrius de diverses zones del cos, amb l’aplicació de vials per cada tipus de tractament.

DURADA DEL TRACTAMENT I CONSELL | Es recomana de 3 a 5 sessions.

DEMANA'NS MÉS INFORMACIÓ

+34 977 32 08 23