LPG
CORPORAL I FACIAL

LPG Piernas Institut Belleza Port Reus

Tractament Corporal

El tractament més destacat per perdre volum i reafirmar. Els seus efectes són excel·lents en la cel·lulitis tova, tant en la zona abdominal com en les cuixes i glutis. Malgrat tot, és important realitzar un diagnòstic previ, ja que les necessitats de cada persona són úniques.

LPG Centre Oficial Reus

Tractament

El tractament mínim sol ser de 10 sessions, i la durada de cada tractament és 40 minuts. S’aconsella una freqüència de 2 sessions per setmana. Disposem d’abonaments de 6 sessions +1 de regal ó 10 +2 regal.

Som centre oficial LPG tant en tractaments facials i corporals. 

LPG endermologie®

L’aparell LPG es compon d’un manípul amb una gran potència que supera l’efecte que poden aconseguir les nostres mans, per la qual cosa és capaç de tractar la zona de manera eficaç, reduint la cel·lulitis en profunditat

experiencia institut belleza port

Experiència

És important destacar que l’experiència en l’ús d’aquest aparell és clau per aconseguir resultats més eficaços. per això la nostra formació és oficial.

100 % Natural

A diferència de moltes de les tècniques disponibles al mercat, LPG® endermologie proposa una alternativa 100 % natural: estimular l’activitat cel·lular adormida en el cor de la nostra pell per lluitar contra tota manifestació antiestètica (pell flàcida, greix localitzat, pell de taronja, etc.).

L’estimulació mecànica de les cèl·lules, denominada endermologie®, permet reactivar els processos de despertar, de forma natural i sense dolor.

Resultats visibles des de la tercera sessió.

71% de fermesa

-5,2cm de contorn de cintura

67% de cel·lulitis més lisa

*Estudio endermologie Dermscan 2016
LPG-Banner-1-IB-Port Reus

Tractament Facial

Amb LPG Facial recupera la lluminositat del teu rostre.

El tractament de LPG facial té una àmplia varietat de beneficis per a la pell, estimula la producció de col·lagen i elastina, que contribueix a millora la fermesa, elasticitat i textura del rostre. Afavoreix l’eliminació de toxines i l’oxigenació de la pell, redueix les arrugues, línies d’expressió i activa la microcirculació sanguínia i limfàtica, millora el to i la lluminositat de la pell. També ajuda a la penetració i eficàcia dels productes de cuidat facial que s’apliquen després del tractament.

En resum, el tractament de LPG facial pot ajudar a millorar significativament la aparença i salut de la pell, deixant-la més jove, radiant i ferma.

LPG Facial

reserva una cita

Descobreix la importància de cuidar-te i estimar-te com et mereixes