LPG
FACIAL I CORPORAL

LPG Piernas Institut Belleza Port Reus

El tractament més destacat per perdre pes i tonificar. Els seus efectes són excel·lents en la cel·lulitis blanda, tant en la zona abdominal com en les cuixes, glutis o braços. Malgrat tot, és important realitzar un diagnòstic previ, ja que les necessitats de cada individu són úniques.

IBPort-logo-300px

Tractament

El tractament mínim sol ser de 10 sessions, i la durada de cada tractament és 45m. S’aconsella una freqüència de 2 sessions per setmana. Disposem d’abonaments de 6 sessions +1 de regal ó 10 +2 regal.

LPG endermologie®

L’aparell LPG es compon d’un manípul amb una gran potència que supera l’efecte que poden aconseguir les nostres mans, per la qual cosa és capaç de tractar la zona de manera eficaç, reduint la cel·lulitis en profunditat

experiencia institut belleza port

Experiència

És important destacar que l’experiència en l’ús d’aquest aparell és clau per aconseguir resultats més eficaços

100 % Natural

A diferència de moltes de les tècniques disponibles al mercat, LPG® endermologie proposa una alternativa 100 % natural: estimular l’activitat cel·lular adormida en el cor de la nostra pell per lluitar contra tota manifestació antiestètica (arrugues, pell flàcida, greix resistents, pell de taronja, etc.).

L’estimulació mecànica de les cèl·lules, denominada endermologie®, permet reactivar els processos de despertar, de forma natural i sense dolor.

Resultats visibles des de la tercera sessió.

 

71% de fermesa

-5,2cm de contorn de cintura

67% de cel·lulitis més lisa

*Estudio endermologie Dermscan 2016
LPG-Banner-1-IB-Port Reus

reserva una cita

Descobreix la importància de cuidar-te i estimar-te com et mereixes

DEMANA'NS MÉS INFORMACIÓ