TRACTAMENTS DESTACATS

L'EXPERIÈNCIA I L'EFICÀCIA, UNIDES DE LA MÀ

DEPILACIÓ LÀSER

A l’Institut de Bellesa Port t’oferim la tècnica de depilació làser per eliminar de forma eficaç el pèl. Utilitzem el làser de díode de Medical Group, el millor làser mèdic que hi ha al mercat i que pot realitzar una esteticista titulada.

Aquest làser ofereix una gran potencia i gran eficàcia amb l’eliminació del pèl, tenint en compte el tipus de pell i té la seguretat de no lesionar la pell, ademès espot realitzar a l’estiu encara que la pell estigui morena, una gran novetat amb el làser de díode de Medical Group.

Per poder eliminar entre el 80-90% del pèl inicial solen ser necessàries entre 8 i 10 sessions encara que els resultats són variables en funció del color i del grossor del pèl, de la pell i de la zona corporal o facial a tractar.

T’aconsellem realitzar una primera visita totalment gratuïta per poder informar-te de quantes sessions podries necessitar, també resoldrem tots els teus dubtes.

Som un centre de bellesa que ens agrada treballar amb rigor i molta professionalitat de forma sincera.

LPG ENDERMOLOGIE

El tractament estrella per aprimar i reafirmar. Dóna molt bons resultats en cel.lulitis toves, tant de la zona abdominal, com de cuixes, glutis o braços. De totes formes, indiquem un diagnòstic previ, ja que el cas de cada persona és únic.

L’aparell de LPG consisteix en un manípul amb molta més potència que l’acció de les nostres mans, per la qual cosa treballa la zona amb eficàcia reduïnt la cel.lulitis en profunditat. Cal ressaltar que és molt important l’experiència acumulada en el maneig d’aquest aparell per aconseguir uns resultats més eficaços.

El tractament mínim sol ser de 10 sessions, i la durada de cada tractament és 45m. S’aconsella una freqüència de 2 sessions per setmana.

MESOTERÀPIA VIRTUAL FACIAL

El tractament més innovador i efectiu a l’hora de fer penetrar productes és la mesoteràpia virtual. 

La nova era de la mesoteràpia
L’alta eficàcia dels tractaments MESO SCIENCE es deu a la combinació de dos factors singulars: l’aplicació de mesoconcentrats únics i la utilització d’un equip de mesoteràpia virtual específicament dissenyat per fer les teràpies electroestètiques més innovadores.
Gràcies a aquest revolucionari equip, s’aconsegueix millorar la permeabilitat de la pell i, com a conseqüència, es produeix una penetració més gran dels principis actius que s’apliquen.

Inclou depilació facial, exfoliació, àcid glicòlic i la mesoteràpia facial virtual amb el tractament adecuat segons tipus de pell, com àcid hialurònis, vitamina C, etc

El tractament dura al voltant d’una hora, i la freqüència amb la que intervenim, és de 6 tractaments, 1 per setmana o 1 cop al mes depent dels resultats que es vulguin obtenir.